صرف صبحانه سالم همزمان با هفته تغذیه سالم در بیمارستان شهدای دهلران
امتیاز:
به گزارش روابط عمومی بیمارستان: به مناسبت هفته تغذیه سالم با توجه به اینکه افراد شاغل حداقل یک سوم روز و یا حتی نصف روز خود را در محیط کار می گذرانند و به طور معمول یک وعده غذایی و یک میان وعده خود را در محیط کار مصرف می کنند. تامین غذای مغذی و سالم سبب ارتقا سلامت و افزایش بازده کاری کارکنان می شود؛ در همین راستا مراسم صبحانه سالم برای کارکنان در جهت ارتقا سلامت کارکنان با همکاری واحد آموزش سلامت و کارشناس تغذیه بیمارستان شهدای دهلران برگزار گردید.
کارشناس تغذیه بیمارستان آقای شریفی گفت: کارکنان با پیروی از یک الگوی غذایی سالم در محیط کار نه تنها از اضافه وزن و چاقی و ابتلا به بیماری های قلبی عروقی و دیابت پیشگیری کرده اند بلکه با بهبود عملکرد و افزایش بازده کاری موجبات ارتقا خود در محیط کاری خواهند شد.
این مراسم در راستای ارتقا سلامت کارکنان و ترویج فرهنگ تغذیه ی سالم و تشویق کارکنان به مصرف صبحانه ای مقوی و مغذی برای آغاز یک روز پرانرژی برگزار گردید.